pl_gium_1390646833.jpg_858x422

Egy új weboldal tünt fel ismét a semmiből. Viszont itt a változás a többi weboldalhoz képest az, hogy nem önerőből, saját gondolatokból szerkesztett oldalról beszélünk, hanem egy másolatról, azaz plágiumról. Gondoljuk csak végig,  milyen lehet az elvégzett munka minősége ha egy saját gondlot menet leírásához nincs elég ideje. Másolni, gyorsan összecsapni egy weboldalt arra viszont van. Az én gondolataimban ha egy cég saját gondolatott tükröz és más weboldalon ugyanazt a szöveget nem lehet olvasni arra felnézek, mivel önerőből tisztességgel becsülettel érte el a sikereit, viszont másolással az egész álszent, szánalmas. Más szavakkal: Gyorsan összecsapunk 20 weboldalt nagy cégneg mutatjuk magunkat nagy szakmai múltal, Minden weboldal SPAm, másolat, koppintás. A valoságban viszont a cég 1-2 emberből van 2-3 éves szakmai múlt. Ez a cég a ragyogjon.hu kft Aki nem hiszi nézze meg a domain.hu regisztációinál mikor lettek regisztrálva a weboldalak! Bizony nem hogy 10 éve alig fél éve.( 2014. januári ellenőrzéskór). Az egész írásomnak az oka az hogy mindenki megtudja az igazságot, és az hogy fáj ha valaki gátlástalanúl hazudik. ( -én nem másolok válasszal....) 

Címkék: opel astra polírozás restoration lámpabúra lámpabúra polírozás Bmw lámpabúra polírozás headlight lámpőabúra polírozás headlight restoration Lexus W211 Mercedes Jaguár BMW E65 Ford Focus ragyogjon.hu Szita Ferenc chrysler voyager E53 Fiat punto Zuhanykabin polírozása ragyogjon.hu kft

A bejegyzés trackback címe:

https://lampaburapolirozas.blog.hu/api/trackback/id/tr875780768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása